понеділок, 15 липня 2024 р.

" З Днем Української Державності "






"Любіть Україну у сні й наяву,
вишневу свою Україну,
красу її, вічно живу і нову,
і мову її солов’їну."







15 липня Україна вперше відзначає День української державності у нову дату. Раніше це державне свято відзначали 28 липня.
З нагоди відзначення Дня Української Державності у бібліотеці с Гидерим відбувся історико-патріотичний захід під назвою "З Днем Української Державності"
Бібліотекар Полуденна Василина разом з директором Б/ К Чебан Альоною розповіли присутнім про історію виникнення свята , користувачі мали змогу ознайомитися з книжковою виставкою інстоляцією «Ми були , є і будем ми, і Україна наша з нами!»



де представлена література, яка розповідає про історію України, історію християнства в Україні та про цікаві факти державотворення України!
Для дітей пройшла бесіда-вікторина «Державні символи України» .




Сьогодні, відзначаючи День української державності, ми сповнені гордості за нашу країну та її незалежність. Нехай це свято наповнить наші серця любов'ю до рідної землі та бажанням підтримувати нашу національну спадщину.

В цей день особлива вдячність тим, хто віддав своє життя за незалежність України та за всіх, хто міцно стоїть на захисті наших цінностей сьогодні. Пам'ятаємо та цінуємо нашу свободу та мир.



Немає коментарів:

Дописати коментар